Stopzetformulier

GYMBOKX

Stopzetformulier

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Hierbij zeg ik de volgende lidmaatschappen op:(Vereist)

Je kunt je hoofdlidmaatschap en/ of extra lidmaatschappen opzeggen. Geef aan op je een of meerdere lidmaatschappen op wil zeggen.
Reden van opzegging

Zou je ons kunnen vertellen waarom je willen stoppen bij GymBokx? Wij willen dit graag gebruiken om het sporten bij GymBokx voor anderen (en hopelijk ook voor jou in de toekomst) te verbeteren.
Na het versturen van het volledig ingevulde formulier ontvang je binnen 5 werkdagen een bevestiging van de opzegging. Heb je geen bevestiging van opzegging gekregen? Neem dan binnen 3 werkdagen contact op met de klantenservice. Zonder bevestiging van uw opzegging loopt uw lidmaatschap incl betalingsverlichting door. Wij vinden het jammer dat je stopt maar je bent altijd welkom om op elke moment terug te komen en opnieuw aan je doelen te gaan werken! Wij staan nog altijd voor je klaar. Met sportieve groeten, Team GymBokx
Hoe beoordeel je het sporten bij GymBokx? (coaches/ begeleiding, Groepslessen, materiaal, locatie, hygiene, GymBokx apps etc)(Vereist)
Wanneer je “ontevreden" of zelfs "erg ontevreden" invult, zou je dan a.u.b. hier aan willen geven waarom je ontevreden bent? Wij leren hier graag van!
Je kunt alleen per afloopdatum van de lopende periode van je lidmaatschap stopzetten of een datum kiezen NA de afloopdatum van je lopende lidmaatschap. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk. Een service van GymBokx is dat wij geen opzegtermijn hanteren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp