Bootcamp

Ben jij meer een buitensporter dan een binnensporter maar vind je het wel fijn om na het sporten even te ontspannen in een warme omgeving na een heerlijke douche? Dan is bootcamp in Helmond bij GymBokx echt iets voor jou!

Bootcamp is van origine een spierversterkende trainingsmethode die door het Amerikaanse leger in bezette gebieden werd uitgevoerd. Soldaten werden op zeer intensieve wijze in korte tijd getraind met het materiaal dat daar op dat moment voor handen was. Wij combineren onze speciaal ingerichte 200m2 outdoor ruimte met trainen in het buitengebied. En weer of geen weer, de training gaat altijd door en is altijd buiten. Ja ook als het vriest en sneeuwt. Be prepared!

Onze bootcamp trainingen worden in de basis opgebouwd uit STRONGMAN oefeningen gecombineerd met conditionele activiteiten zoals hardlopen.

Wil jij graag bootcampen?
Denk jij nu JA bootcamp in Helmond bij GymBokx dit is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Bootcamp in Helmond bij GymBokx

Voor de buitensporters !

Onze bootcamp trainingen worden in de basis opgebouwd uit STRONGMAN oefeningen gecombineerd met conditionele activiteiten zoals hardlopen.

Bootcamp outdoor

“Weer of geen weer” de bootcamp outdoor lessen gaan altijd door en zijn altijd buiten. Je sleept, je duwt, je trekt, je gooit en je rent en bereikt zo met functionele oefeningen je doel. Je hebt pas geleefd wanneer je in de stromende regen samen met de andere bootcampers het uiterste van je zelf hebt gevraagd en gegeven!

Of je nu ervaren bent met bootcamp of voor het eerst aan sporten begint, iedereen kan meedoen aan bootcamp. De oefeningen zijn makkelijk uit te voren en jij bepaald zelf (tot op zekere hoogte natuurlijk) het tempo en de intensiteit.

 

Dus wacht niet langer en stap binnen, en dan weer naar buiten 😉 , en start met je eerste bootcamp!

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp