CrossFit

Wil je CrossFitten in de meest unieke, en uitgebreide CrossFit box van Helmond en omstreken? Dan is CrossFit GYMBKX perfect voor jou. Je sport in groepsverband en krijgt steun van je mede-sporters en coach. Ideaal om door te zetten tijdens de zware momenten tijdens CrossFit!

In kleine groepen combineer je fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm. Je traint op een functionele manier en met een hoge intensiteit waardoor jij optimaal resultaat bereikt!

CrossFit is er voor de beginnende als de gevorderde sporter. De gediplomeerde coaches passen de training aan op jouw leeftijd en niveau! Zo train je toch samen, maar werk je wel aan individuele doelen.

ONRAMP

Om je voor te bereiden op een CrossFit les adviseren wij je om eerst de ONRAMP cursus te volgen. In vier trainingen leer je de 9 fundamentals van CrossFit en het hoe en waarom van deze trainingsmethode. Wil je goed en verantwoord starten? Begin dan eerst met ONRAMP!

Duur: 60 min (20 min theorie, 40 min praktijk)

CrossFit WOD

Ook bij WOD++ combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.

CrossFit WOD is een combinatie van kracht training en MetCons (Conditie training) en is geschikt voor iedereen . Voor echt functionele fitheid en het bouwen een een sterke en gezonde fysiek die alles aan in de het dagelijks leven of tijdens andere sporten kiest voor CrossFit WOD

Duur: 60 min.

CrossFit Competition

Ook bij Competition combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training. Je traint met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. De intensiteit van de beweging is hoog en ook nog eens zo snel mogelijk.

Competition is een combinatie van krachttraining, olympisch gewichtheffen, gymnastics en MetCons (metabolic conditioning) en richt zich op de CrossFitters die “the sport of Fitness” willen beoefenen. Je wil wedstrijd gericht trainen en doet dit onder persoonlijke begeleiding van jou persoonlijke coach.
Let op: je hebt minimaal 12 maanden CrossFit ervaring (waarvan 6 maanden level 1 en 6 maanden level 2 en 3 maanden level 3)

Duur: 60 min

Weightlifting

Weightlifting is kort voor Olympic Weightlifting ook wel OLY genoemd. Tijdens deze les ga je in detail in op de de Snatch en de Clean&Jerk. Daarbij gaat het vooral om techniektraining, krachttraining en ondersteunende training om deze bewegingen zo goed en uit eindelijk zo zwaar mogelijk uit te kunnen voeren. Dit is een mooie training om los te volgen of als aanvulling op bijvoorbeeld CrossFit.

Duur: 60 min.

Gymnastics

Bij CrossFit en in het dagelijks leven gebruik je veelvuldig houdingen en bewegingen die te herleiden zijn naar turn oefeningen. Balans houden, jezelf opvangen wanneer je valt, je zelf ergens aan optrekken het hoort er allemaal bij. Tijdens deze lessen leren we je de meets voorkomenden bewegingen van makkelijk naar moeilijk en ieder op zijn of haar eigen niveau. Dit alles om uiteindelijke te kunnen opbouwen naar o.a. handstand(walk), pullup en muscle up.
Deze les is individueel gericht en ieder op zijn of haar eigen niveau dus geschikt voor de absolute beginner tot de vervormde wedstrijd atleet.

Duur: 60 min.

CrossFit is voor iedereen
CrossFit is “Health” bij GymBokx
CrossFit “The Sport of Fitness”
Weightlifting op wereldniveau

Wil jij alles weten van CrossFit? Plak deze link ( www.crossfitgymbkx.nl ) in je browser of klik hier voor onze CrossFit pagina.

CrossFit (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA CrossFit in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp