Total Body Workout

Start dan nu met Total Body Workout in Helmond bij GymBokx!

Wil jij graag die strak en fit zijn of blijven deze zomer, winter, herfst en lente?! Dan is Total Body Workout in Helmond zeker iets voor jou.

Total Body Workout is een les speciaal gericht op shapen, sterker worden en afvallen. Door combinatie van krachttraining en HIIT in een les van 60 min zul je snel merken dat dit de les is die jou in de shape van je leven brengt. Wil je maximaal resultaat, combineer dit dan met ons vernieuwde en nextlevel voedingebegeledingsplan waarbij je vanaf het maken van je voedingsplan (incl maaltijd dag en week planning met eindeloze variatie mogelijkheden voor al je eetwensen) tot en met het laten bezorgen van je boodschappen voor jou en je gezin compleet ontzorgt wordt. Het is aan jou om het uit te voeren maar de rest doen wij voor je.

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

HIER voor de lidmaatschapstest.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

× Chat via Whatsapp