Powerliften

Wil jij starten met powerliften in Helmond? Dan ben je bij GymBokx aan het juiste adres.

Powerlifting is mega populair aan het worden onder mannen maar nog meer onder vrouwen! Het effect van deze manier van trainen is ongekend in kracht, figuur en zelfs fitheid. Dames hebben we de strakke billen al genoemd?!

Uiteraard hebben wij een IPF approved combo rek zodat jij je optimaal kunt voorbereiden op je eerste meet! En met een ruim aanbod aan barbells, plates, squatracks, deadliftplatforms, benches en groepsles ruimte met 12 deadlift platforms en 12 persoons CrossFit rek incl 6 squatstations is er plek voor elke manier van powerlifting trainen of powerlifting lessen volgen. Want ja, wij bieden powerlifting lessen per week aan! Uniek in Helmond en omstreken. 

En om je op weg te helpen bieden wij naast de powerlifting lessen een jaarprogrammering met daarin doelgerichte trainingsblokken die werken naar een piek moment. 

GymBokx is geen gewone sportschool maar een one stop shop voor al je gezondheidswensen en doelen en een unieke combinatie van fitness met begeleiding, powerlifting, groepsles 2.0 en CrossFit box in een. 

 
Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA powerlifting in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

HIER voor de lidmaatschapstest.

 
Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp