Buik Billen Benen

Wil jij ook een strakke buik, stevige billen en slanke benen?

Start dan nu met Buik Billen Benen training 2.0 in Helmond bij GymBokx!

Wil jij graag die strakke buik billen en benen deze zomer, winter, herfst en lente?! Dan is Buik Billen Benen training in Helmond zeker iets voor jou. Deze trainingsvorm is er specifiek op gericht om jou voor eens en altijd te helpen met de bekende probleemgebieden.

We weten ondertussen allemaal dat training alleen niet voldoende is om die strakke buik, stevige billen en slanke benen te krijgen. Daarom ondersteunen we jou bij onze premium lidmaatschappen altijd met een stuk voedingsbegeleiding via onze voedingsapp. Blijkt dit echter nog steeds niet 100% je resulaat op te leveren dan is de laatste stap om via onder coaches en/ of personal trainers te starten met ons unieke en vernieuwde voedingsplan waarbij je van het opmaken van je voedingsplan tot het thuis afgeleverd krijgen van de benodigde bootschappen voor jou en optioneel je hele gezin zodat je nooit meer een excuus hebt om je resultaat niet te behalen.

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen..

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp