BoksFit

Elke week even je agressie kwijt of a la Rocky Balboa stukgaan op een bokszak?

Altijd al willen kickboksen en boksen in Helmond, maar vind je een reguliere boksschool te spannend of heb je geen zin in een blauw oog? Wij bieden BoksFit aan waar jij boks en fitness techniek gebruikt om te fitheid te verbeteren.  In kleine groepen zorgen wij ervoor dat jij na het trainen moe maar voldaan de mat af… loopt.

Wil jij graag boksen in Helmond?

Denk jij nu JA boksen in Helmond is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Wij bieden verschillende boks varianten aan:

NO-CONTACT BOKSEN

BoksFit
BoksFit is een combinatie van bokszaktraining en fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht, springtouwen en functional cardio.

BoksBag
Bokszak training waar je met boks techieken een 30 min interval training op hoge intensiteit krijgt. Hiervoor gebruiken we EMOM’s AMRAPS en TABATA’s  en je lichaamsgewicht.

 

FULL CONTACT

Boksen

Tijdens deze les leer je alle technieken van het boksen en eindig je de les met sparren waarin je probeert je tegenstander te raken. Tijdens deze les is het niet te bedoeling om elkaar knockout te slaan maar er is wel degelijk contact op elk deel van het lichaam. Wel is er de mogelijkheid om te sparren zonder hoofdcontact. Als alternatief boksen je dan zelfstandig op een bokszak zonder contact wanneer we wel de beste technieken wil leren maar liever niet spart.

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

× Chat via Whatsapp