Personal Coaching

Personal coaching is de light variant van Personal Training. Wel de voordelen (begeleiding), niet de nadelen (hoge kosten).

Bij ons premium pakket hebben wij een uniek aanbod inbegrepen genaamd personal coaching. Wanneer je resultaat wil zul je een plan moet maken waarin je verschillende fases moet doorlopen om echt je doel te behalen en heel belangrijk om het ook voor eens en voor altijd te behouden. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een bulk fase, afval fase, droogtrain fase, onderhoud fase en daar tussen in een aantal testen en metingen bij spieropbouw. 

Je kunt daarvoor een personal trainer inschakelen maar dat is financieel nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Het is simpelweg te duur, en dat is ok. Wij vinden echter dat dit niet ten koste mag gaan van het behalen van je gewenste doelen en daarom Personal Coaching!

Welke personal coaching trajecten biedt GymBokx aan?

Hier wordt het echt leuk.

 Alle onze trajecten bestaan uit een jaarplan met daarin verschillende fases daarin weer verschillende  bijbehorende trainingsplannen (schema’s) en 9 wekelijkse een fittest een nieuw/ aangepast schema en een persoonlijke begeleide training om je nieuwe schema uit te leggen. We leggen je ook DE truc uit waarmee je altijd op de juiste gewichten traint (nooit te licht, nooit te zwaar en altijd progressief overloaded).

Ondersteund door simpel uit de voeren, bij te houden en aan te passen (aan persoonlijke voedingsvoorkeuren) voedingsplannen via onze Food-app die gekoppeld is aan jouw GymBokx-app.

Voorwaarden: Bereid zijn om zelf de verantwoordelijkheid te nemen om het trainings- en voedingsplan uit te voeren.
Kun je dat niet?! Neem dan een personal trainer die je helpt bij elke stap en als je wil elke training(button naar de pt pagina)

Onze unieke trajecten zijn:

FestivalFit

Elke zomer is het weer zo ver, het festival seizoen. En wat is er nou mooier dan strak afgetraind op een festival staan met een biertje in je hand. Shirt uit, handjes in de lucht en losss!

Kies voor FestivalFit en bereid je in 9-52 weken voor op maximale spiermassa met een zo laag mogelijk vetpercentage. En behoud je shape de hele zomer met ons onderhoudsplan!

BikiniFit

Elke zomer is het weer zo ver, het bikini seizoen. En wat is er nou mooier dan strak afgetraind op het strand staan met een sangria cava in je hand. Shirt uit, drankje en de hand en chilll!

Kies voor BikiniFit en bereid je in 9-52 weken voor op strakke spieren  met een zo laag mogelijk vetpercentage. En behoud je shape de hele zomer met ons onderhoudsplan!

BootyLuscious

Laten we eerlijk zijn, strakke stevige ronde billen krijg je maar op 2 manieren:
1 van moedernatuur (luckyyyy)
2 van heel hard en doelgericht trainen
Maar wist je dat alleen je billen trainen onvoldoende is? Je wil dat ze er niet alleen zijn maar ook dat ze er echt “uitspringen”! Een strakke taille bijvoorbeeld zorgt optisch al snel voor nog meer resultaat.

Kies voor BootyLuscious en bereid je in 9-52 weken voor op sterke strakke gespierde billen, en een strakke taille. Een lager vetpercentage helt hier vaak ook goed bij. En behoud je shape de hele zomer met ons onderhoudsplan!

 

Fit4Life

Er fit uitzien is leuk, maar echt fit zijn is niet hetzelfde. Wil je fitter in het leven staan, gezondheid is nummer 1 en hoe je eruit ziet nummer 2? Dat is is he belangrijk om te werken aan je functionele mobiliteit, basis kracht en zeker aan je conditie. Een uur wandelen, fietsen Crosstrainen is dan NIET effectief in tegenstelling wat veel mesen denken/ horen op internet. Leer de beste wetenschappelijk bewezen manier van trainen waar je ook nog eens veel minder tijd mee kwijt bent.

Kies voor Fit4Life en bereid je in 9-52 weken voor op maximale conditie, functionele mobiliteit en basiskracht. En behoud je fitness (=fitheid) met onze onderhoudstrainingen wanneer je jouw benodigde fitheid hebt bereikt. 

SixyFit

Je fitness (=fitheid) verbeteren werk simpelweg anders dan voor iemand die 20, 30 of 40 is. Je bent natuurlijk iets strammer en stijver en niet alle oefeningen zijn geschikt voor die stijfheid. Behoud van functionele flexibiliteit, verbeteren van spierkracht en spiermassa (=niet hetzelfde) en je optimaliseren van uithoudingsvermogen zijn belangrijk. 

Kies voor SixtyFit en bereid je in 9-52 weken voor op (meer) spiermassa behoud, verbeteren van spierkracht, functionele flexibiliteit en het maximaliseren van je uithoudingsvermogen. En behoud deze resultaten met onze onderhoudstrainingen wanneer je jouw benodigde fitheid hebt bereikt.

PopeyePower

Er goed uitzien is leuk en aardig, maar wat je echt wil is sterk zijn als een Os. Zware gewichten kunnen verplaatsen op de bench press, squat en deadlift. Je fitness en vetpercentage zijn minder belangrijk zolang ze maar wel in de bandbreedte gezond vallen (mist mogelijk). Powerliften in officiële termen. Misschien zelfs wel 2 of 3 kleine wedstrijden in de regio mee doen voor de lol, maar wel met kans op winst. 

Kies voor PopeyePower en bereid je in 9-52 weken voor op maximale kracht en een gezonde fitness en vetpercentage. En behoud je kracht het hele jaar door met onze 3x per jaar piek trainingen.

SportySpice

Fitness gebruiken naast je sport (voetbal, hockey) kan je helpen je sportprestaties te verbeteren, je fitter te maken en om je er beter uit te laten zien. Het mag je sport echter niet in de weg zitten en dus is een “normaal” plan onverstandig. Met spierpijn in je benen tegen een bal trappen is namelijk contraproductief. Daarom houden we rekening met en off-, en on season. Off season bouwen we op, On season onderhouden we.

Kies voor SportySpice en bereid je in 9-52 weken voor op maximale spiermassa met een zo laag mogelijk vetpercentage en maximale fitness (fitheid). En behoud je shape en fitness de het hele jaar door!

*Personal Coaching (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Unieke begeleidingstrajecten gericht op specifieke doelen. FestivalFit, BikiniFit, BootyLuscious, Fit4Life, SixtyFit, PopeyePower, SportySpice.

We starten met een fittest om je niveau te bepalen en je gezondheidsprofiel in kaart te brengen. Aan de hand van het resultaat zetten wij een trainingsplan voor je klaar in onze GymBokx-apps waarmee jij je trainingen bij kan houden en wij je progressie kunnen volgen. Na de test leer je, tijdens een begeleide training met je coach, hoe je de oefeningen van je schema technisch uit moet voeren. Iedere 9 weken plan je een nieuwe fittest en begeleide training. Wij maken opnieuw een nieuw schema zodat je altijd effectief en efficiënt naar je doel(en) toe werkt.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp