KidsFit

Wil jij jouw kind (5-8, 8-13 of 13-16) laten sporten in de meest unieke, en uitgebreide functional fitness gym van Helmond en omstreken? Dan is KidsFit bij GymBokx perfect voor jou (kind). Ze sporten in groepsverband en krijgen steun van hun mede-sporters en coach. Ideaal om door te zetten tijdens de “zware” momenten tijdens KidsFit! In kleine groepen combineren ze fitness, bootcamp, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek (vaak spelenderwijs) in één trainingsvorm. Ze trainen op een functionele manier en met een gedoseerde intensiteit waardoor ze optimaal resultaat bereikt op een plezierige manier! KidsFit is er voor de kleinste (5-8) als de als de grotere (9-12) jeugdige sporters. De coaches passen de training aan op leeftijd en niveau! Zo traint iedereen toch samen, maar werk ze wel aan hun individuele doelen en plezier.

KidsFit FUN

Wat was er vroeger nou leuker tijdens de gymles dan apenkooi! Helemaal niks natuurlijk. Vandaar dat wij deze populaire les in een nieuw jasje hebben gestoken en wordt aangeboden aan onze kids.

Duur: 60 min
Leeftijd: 5-8 jaar

 

KidsFit WORKOUT

Bij WORKOUT combineren we gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één training, de kids trainen met behulp van functionele bewegingen op een gevarieerde manier. Dit doen ze op een zo hoog mogelijke intensiteit en ook nog eens zo snel mogelijk. Workout is voornamelijk gericht op het goed leren bewegen op een sportieve en speelse manier en dient daarmee als introductie op wat CrossFit later voor ze kan betekenen in sport en daarbuiten.

Duur: 60 min
Leeftijd: 8-13 jaar

KidsFit
KidsFit
KidsFit
KidsFit

Denk jij nu JA KidFit in Helmond bij GymBokx is iets voor mijn kind! Schrijf dan HIER in en boek direct de eerste les

Tip: we weten hoe wispelturig kinderen kunnen zijn dus je zit nooit vast aan een lang lopend lidmaatschap. De lidmaatschappen zijn per kalendermaand opzegbaar en hebben GEEN opzegtermijn.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp