High Intensity Interval Training

Heb jij weinig tijd maar wil je wel echte resultaten?

Start dan nu met High Intensity Interval Training (HIIT) in Helmond bij GymBokx!

Ben jij een druk bezet iemand die altijd bezig is en geen tijd heeft voor zichzelf? Dan is High Intensity Interval training de training voor jou!

HIIT 45, is een 45 minuten durende groepsles waarbij vooral het cardiovasculaire systeem (je conditie) getraind wordt. HIIT training is gebaseerd op kortdurende high intensity interval oefeningen, afgewisseld met kortdurende pauzes van actief herstel. We gebruiken hierbij EMOM’s, TABATA’s en AMRAP’s waarmee je in korte tijd maximaal effectief werkt aan je conditie en verbranding van vet.

Wil je maximaal resultaat, combineer dit dan met de FOOD app om de beste resultaten te halen in de kortst mogelijke tijd. 

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp