Corona pauzering 9

GYMBOKX

Corona pauzering 9

Je bent op deze pagina gekomen omdat je mogelijk je lidmaatschap tijdelijk wil pauzeren tijdens de aangescherpte corona maatregelen voor de periode van 6 november 2021 tot en met 30 november 2021

Ook wij zijn niet gelukkig met de opgelegde maatregelen maar hopen dat je begrijp dat wij hierin weinig tot geen keuze hebben. Wij begrijpen dat je misschien je lidmaatschap wil pauzeren maar vragen je om dit niet of maar voor 50% te doen.

LET OP: Wist je dat wij opnieuw willen investeren in GymBokx outdoor met een volledig uitgeruste gym en dit keer inclusief fitness apparatuur. Geef snel door of je daar interesse hebt per mail of wanneer je toch besluit te pauzeren via het pauzeer formulier.

Ons steunen blijft geheel vrijwillig en we hopen dat jij je voldoende verbonden voelt aan ons, de coaches en aan GymBokx om ons dit te gunnen. Wil je dat liever niet? Even goede vrienden, vul dan het formulier in en we verlengen je pauzering tot en met 30 november 2021

LET OP: de deadline voor pauzeren voor deze periode (6 november 2021 tot en met 30 november 2021) is gepasseerd. Voor meer informatie over mogelijkheden om te pauzeren bij een eventuele verlenging van de lockdown na 30 november 2021 houd je je mail in de gaten.

Vul dit FORMULIER volledig in en check je email box voor de bevestiging (check ook je spam als hij binnen 2 min niet binnen is gekomen). Gebruik maken van dit formulier kan tot uiterlijk zaterdag 13 november 2021 23:59u. Vul je het formulier niet in dan ga je akkoord met het actief laten van je lopende lidmaatschap en het (blijvend) maandelijks incasseren van de lidmaatschapsgelden.

Vriendelijke groet,

Wesley, Janouschka, Lisa, Fleur, Tom, Araya, Naomi, Tijn, Willem, Sander, Siebe, Kate, Dylan en Lex.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp