Actievoorwaarden: 1 maand gratis september (2023)

GYMBOKX

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: sport 1 maand gratis [NL]

Met het accepteren van de actievoorwaarden verklaart u nadrukkelijk kennis te hebben genomen met de algemene voorwaarden, huisregels en betalingsafspraken van VOF GymBokx en zich hieraan te zullen houden. Het lidmaatschap eindigt pas als de overeengekomen contractperiode wordt opgezegd zoals omschreven in onze voorwaarden. Het lidmaatschap eindigt dus, los van het feit of u wel of niet traint, niet automatisch!

 1. Actie: “Sport 1 maand gratis september 2023”

Nieuwe leden:

1 maand gratis: wil zeggen dat bij het afsluiten van een jaar lidmaatschap basic, student of premium je 1 maand gratis krijgt.

Betalen per maand:
Bij betaling per maand betaal je voor het jaar lidmaatschap (11 van de 12 maanden):Basic 26,95 p.m. Premium 46,95 p.m. Student basis 20,- p.m. Student premium 35,- p.m.

Betalen ineens:
Bij betaling ineens betaal je voor het jaar lidmaatschap (11 van de 12 maanden): Basic 274,45 en Premium 494,45 

“Geen inschrijfgeld”: wil zeggen dat je bij het afsluiten van een basic, premium, student basic of student premium jaar lidmaatschap 20,- (inschrijfgeld) korting krijgt op de eenmalige kosten. Je betaalt geen 29,95 maar eenmalig 9,95 (voor de clubpas)

 1. Actieperiode:

2.1
Inschrijven met de “Sport 1 maand gratis” actie kan van 1 september 2023 t/m 30 september 2023.

 1. Inschrijven:

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Bij je eerste bezoek meld je je tijdens personeelsuren (https://gymbokx.nl/openingstijdenlesrooster/) aan de balie van GymBokx. Op vertoon van legitimatie (ID, rijbewijs of paspoort) en bankgegevens (bankpas is voldoende) die ingevuld zijn op het formulier kun je jouw clubpas (tag) ophalen en eventueel afspraken (premium) maken voor de eerste fittest en begeleide training of groepsles.

Je dient een handtekening te zetten op het formulier in het bijzijn van een GymBokx coach. Dit is enkel ter ontvangst van de tag. Middels het insturen van het formulier schrijf je je al wettelijk in.

Minderjarigen: 14 tot en met 17 jarige kunnen ook gebruik maken van de actie maar dienen een door de ouder of voogd ingevuld en ondertekend sepa machtigingsformulier in te sturen. Zonder formulier krijg je geen tag en geen toegang. Deze is op te vragen per mail info@gymbokx.nl

 1. Nieuwe leden:

Start lidmaatschap:
Als nieuw lid start je lidmaatschap direct met een pro-rato periode van de dag van inschrijving t/m 30 september 2023. Het jaar lidmaatschap loopt daarna van 1 oktober 2023 t/m 30 september 2024. 

*Pro-rato periode: overbruggingsperiode van de dag van inschrijving t/m 30 september 2023

De eerste incasso is het bedrag voor de eenmalige kosten van de tag (9,95) 

 1. Verlenging:

Na het jaar (12 maanden) inclusief de maand oktober 2023 gratis, loopt het lidmaatschap maandelijks automatisch door, met een maandelijks opzegtermijn, voor het bedrag van 26,95* (student 20,-) bij basic, 46,95* (student 35,-) bij premium tenzij er voor de einddatum online is opgezegd zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

*prijswijzigingen worden automatisch doorberekend mits van toepassing.

 1. Bestaande leden:

Bestaande leden kunnen geen gebruik maken van deze actie. 

 1. Duur:

De duur van het lidmaatschap blijft ten alle tijden gelijk aan contractueel afgesproken namelijk 12 maanden (jaar) incl de gratis maand. De einddatum kan in sommige gevallen dus wel opschuiven (bijvoorbeeld zoals bij pauzering op medische grond, een nationale lockdown o.i.d). Na het jaar wordt het lidmaatschap automatisch stilzwijgend maandelijkse verlengd.

 1. GymBokx behoudt het recht om een aanmelding af te keuren.
 1. Niet in combinatie met andere acties
 1. Deze actievoorwaarden gelden boven op de algemene voorwaarden en zijn dus niet ter vervanging van de algemene voorwaarden.
 2. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp