Actievoorwaarden: 1 maand gratis mei (2024)

GYMBOKX

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden: sport 1 maand gratis 

Met het accepteren van de actievoorwaarden verklaart u nadrukkelijk kennis te hebben genomen met de algemene voorwaarden, huisregels en betalingsafspraken van VOF GymBokx en zich hieraan te zullen houden. Het lidmaatschap eindigt pas als de overeengekomen contractperiode wordt opgezegd zoals omschreven in onze voorwaarden. Het lidmaatschap eindigt dus, los van het feit of u wel of niet traint, niet automatisch!

 1. Actie: “Sport 1 maand gratis mei 2024”

Nieuwe leden:

1 maand gratis: wil zeggen dat bij het afsluiten van een jaar lidmaatschap basic, student of premium je 1 maand gratis krijgt. Bij deze actie is dus de maand juni gratis. 

Betalen per maand:
Bij betaling per maand betaal je voor het jaar lidmaatschap (11 van de 12 maanden):Basic 27,95 p.m. Premium 47,95 p.m. Student basis 21,- p.m. Student premium 36,- p.m. 65+ basic 21,- p.m. 65+ premium 36,- p.m.

Betalen ineens:
Bij betaling ineens betaal je voor het jaar lidmaatschap (11 van de 12 maanden): Basic 285,45 en Premium 505,45

“Geen inschrijfgeld”: wil zeggen dat je bij het afsluiten van een basic, premium, student basic of student premium jaar lidmaatschap 20,- (inschrijfgeld) korting krijgt op de eenmalige kosten. Je betaalt geen 29,95 maar eenmalig 9,95 (voor de clubpas)

De eerste incasso bedraagt dus 9,95 euro plus de prorato periode. 

 1. Actieperiode:

2.1
Inschrijven met de “Sport 1 maand gratis” actie kan van 1 mei 2024 t/m 31 mei 2024.

 1. Inschrijven:

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Bij je eerste bezoek meld je je tijdens personeelsuren (https://gymbokx.nl/openingstijdenlesrooster/) aan de balie van GymBokx. Op vertoon van legitimatie (ID, rijbewijs of paspoort) en bankgegevens (bankpas is voldoende) die ingevuld zijn op het formulier kun je jouw clubpas (tag) ophalen en eventueel afspraken (premium) maken voor de eerste fittest en begeleide training of groepsles.

Je dient een handtekening te zetten op het formulier in het bijzijn van een GymBokx coach. Dit is enkel ter ontvangst van de tag. Middels het insturen van het formulier schrijf je je al wettelijk in.

Minderjarigen: 14 tot en met 17 jarige kunnen ook gebruik maken van de actie maar dienen een door de ouder of voogd ingevuld en ondertekend sepa machtigingsformulier in te sturen. Zonder formulier krijg je geen tag en geen toegang. Deze is op te vragen per mail info@gymbokx.nl

 1. Nieuwe leden:

Start lidmaatschap:
Als nieuw lid start je lidmaatschap direct met een pro-rato periode van de dag van inschrijving t/m 31 mei 2024. Het jaar lidmaatschap loopt daarna van 1 juni 2024 t/m 31 mei 2025. 

*Pro-rato periode: overbruggingsperiode van de dag van inschrijving t/m 31 mei 2024

De eerste incasso is het bedrag voor de eenmalige kosten van de tag (9,95) 

 1. Verlenging:

Na het jaar (12 maanden) inclusief de maand juni 2024 gratis, loopt het lidmaatschap maandelijks automatisch door, met een maandelijks opzegtermijn, voor het bedrag van 27.95* (student en 65+ 21,-) bij basic, 47.95* (student en 65+ 36,-) bij premium tenzij er voor de einddatum online is opgezegd zoals beschreven in de algemene voorwaarden.

*prijswijzigingen worden automatisch doorberekend mits van toepassing.

 1. Bestaande leden:

Bestaande leden kunnen geen gebruik maken van deze actie. 

 1. Duur:

De duur van het lidmaatschap blijft ten alle tijden gelijk aan contractueel afgesproken namelijk 12 maanden (jaar) incl de gratis maand. De einddatum kan in sommige gevallen dus wel opschuiven (bijvoorbeeld zoals bij pauzering op medische grond, een nationale lockdown o.i.d). Na het jaar wordt het lidmaatschap automatisch stilzwijgend maandelijkse verlengd.

 1. GymBokx behoudt het recht om een aanmelding af te keuren.
 1. Niet in combinatie met andere acties
 1. Deze actievoorwaarden gelden boven op de algemene voorwaarden en zijn dus niet ter vervanging van de algemene voorwaarden.
 2. Druk- en zetfouten voorbehouden.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp