KickFit

Wat voor type Boksen biedt GymBokx aan?

Altijd al willen Kickboksen in Helmond, maar vind je een reguliere boksschool te spannend of heb je geen zin in een blauw oog? Wij bieden KickFit aan waar jij kickboks en fitness technieken gebruikt om je fitheid te verbeteren.  In kleine groepen zorgen wij ervoor dat jij na het trainen moe maar voldaan de mat af… loopt.

Geen wedstrijd kickboksen

Wil je een betere wedstrijd bokser worden, dan zijn wij niet de Gym voor jou. Wil je wel graag fit worden en beter leren kickboksen met gelijkgestemden? Dan is GymBokx de plek in Helmond om dit te gaan doen.  

 

Wij bieden verschillende boks varianten aan:

NO-CONTACT KICKBOKSEN

KickFit
KICKFit is een combinatie van bokszaktraining en fitnessoefeningen met eigen lichaamsgewicht, springtouwen en functional cardio. Je verbeterd je fitness, je kracht, je snelheid en je uithoudingsvermogen en verbrand heel veel extra calorieën. 

Je leert combinaties op elkaars handschoenen op de trapzakken in een light-contact sparringsvorm.

 

 

KickBag
Kickbag training waar je met kickboks techieken een 30 min interval training op hoge intensiteit krijgt. Hiervoor gebruiken we EMOM’s AMRAPS en TABATA’s  en je lichaamsgewicht.

Groepslessen (inbegrepen bij een PREMIUM lidmaatschap)

Denk jij nu JA groepslessen in Helmond bij GymBokx is iets voor mij! Doe dan HIER de test om te zien met welk lidmaatschap jij jouw doelen het beste en snelste kunt behalen.

Personal Training

Wil je meer informatie over de meest uitgebreide begeleiding in voeding en training? Doe dan (ook) de Personal Training lidmaatschapstest. Geheel vrijblijvend voor jou en je sportmaatje(s).

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.

Informatie student

Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 100 MB.
× Chat via Whatsapp